GDJE DOLAZITE?

Na istočnoj obali Istre u malom selu Kamenjari sa svega tri stanovnika, smještena je ova 200 godina stara ljepotica.

S obzirom da je bila prva kuća u selu, smještena je na najboljoj poziciji. Sve ostale kasnije sagrađene kuće nalaze joj se sleđa, što gostima omogućuje mir i privatnost za apsolutni užitak u godišnjem odmoru. Smještena u podnožju prekrasnih zelenih brežuljaka, blagoslovljena je netaknutom prirodom, čistim zrakom i neprocjenjivim panoramskim pogledom na Kvarner i otok Cres. Taj pogled nikoga ne ostavlja ravnodušnim; zelena boja stabala prelijeva se u plavetnilo mora, hipnotizirajući promatrača u tolikoj mjeri da treba jaka snaga volje za otrgnuti pogled.

 

Kuća je renovirana 2017. godine, a misao vodilja bila je da se u što većoj mjeri zadrži njen prirodni šarm a istovremeno pruži maksimalan komfor. Prevladavaju kamen i drvo, kompletan namještaj je ručne izrade, a za konačni dojam tu je obilje detalja naslijeđenih od naših predaka.

Kuća se prostire na tri etaže, sa ukupno 165 m2. Prizemlje se sastoji od velike konobe opremljene kuhinjom i kaminom, s velikim stolom za druženje, te zasebnim wc-om. Na prvom katu nalazi se jedna spavaća soba s bračnim krevetom, kupaona, kuhinja s dnevnim boravkom, te terasa.  U potkrovlju su smještene dvije spavaće sobe i dvije kupaone. Jedna spavaća soba ima bračni krevet, dok se druga po želji gosta može koristiti ili kao bračna ili pak soba sa dva odvojena kreveta. Sve sobe i dnevni boravak su opremljeni klima uređajima, WiFi internetom te televizijama sa satelitskim priključkom.

 

Kući pripada cca 1000 m2 uređene okućnice. Bazen sa slanom vodom, veličine 32 m2 okružen je mediteranskim vrtovima, igralištem za djecu, te sjenicom s roštiljem. Želja nam je bila da vam sve potrebno bude u vidokrugu, pogotovo ako su sa vama i vaši najmlađi. Opuštajući se na ležaljci pored bazena uz miris lavande i ružmarina, dovoljno je da jednim okom pratite što mali hazarderi rade. U vrtu ispod kuće nalazi se mladi voćnjak, nastao iz želje da naša i vaša djeca imaju mogućnost pojesti voćku direktno sa stabla, što je u današnje vrijeme neprocjenjivo. U hlad ispod starog oraha smjestili smo stol za stolni tenis, za one željne rekreacije i nadmetanja.

Call us now to book
+385 98 915 6408
  • White Facebook Icon
Follow us